Rengeteg féle tartálytípus létezik, melyeknek felhasználási területük mind más-és-más. Legyen szó a szállításról, folyadékok tárolásáról vagy tisztításáról, könnyű elveszni, hogy milyen tartályra is lenne szükségünk. Az Acis Wash kiváló minőségű tartályokkal várja Önöket, emellett konzultációra is van lehetőség, hogy biztosan a megfelelőt válassza.

Vízvisszaforgató rendszereinkhez például elengedhetetlen a puffer tartály, amelyhez olajfogó berendezéseink nyújtanak megfelelő tisztítást. Az SR puffertartályokban a berendezést a szárazon futástól vízszintérzékelők védik.

Olajleválasztó tartályaink közt Hydro PE és Hydro AC tartályt is találhat. Ezek két részből állnak; egy iszapfogóból és egy olajleválasztóból, melyek az EN 858 szabványok szerint kerültek kialakításra és CE jelöléssel is rendelkeznek.

Zsírfogó tartály INOX és polietilén alapanyagból készülnek, tehát ellenállnak a korróziónak. Kialakításuk megfelel az EN 1825-1 szabványnak.

AdBlue tartályaink speciális anyagból készültek, hiszen az AdBlue erősen korrodáló hatású folyadék. Nálunk az ISO 22241 szabványnak megfelelő duplafalú polietilén tartályokat találhat, melyek szivárgásérzékelővel és túltöltést megakadályozó jelzésekkel is rendelkeznek. Tartályainkra 5 éves garanciát is vállalunk.

Amennyiben más típusú tartályra lenne szüksége, keresse fel az Építéstechnikai Kft. kínálatát. Kiváló minőségű termékeket talál, melyeket a piacvezető német WERIT GmbH gyárt.

Kínálatukban megtalálható többek között a standard IBC tartály, mely kialakítása teljes kiüríthetőséget és egyszerű tisztítást biztosít. UV stabil polietilénből készült és minden eleme cserélhető. Maximális helykihasználást biztosítanak, így folyadékok szállítása és tárolása során is jó megoldást nyújtanak. Az IBC tartályok mellé minden alkatrésszel állnak a rendelkezésére, mint például raklapok, kármentő tálcák, leeresztő szelepek.

Ha ipari tartályra van szüksége, azt is megtalálja az Építéstechnika Kft. kínálatában. Élelmiszeriparban, mezőgazdasági tevékenységekhez és egyéb célokra is megtalálja a megfelelő tartályt. Vegye fel velük a kapcsolatot, konzultációra is van lehetőség.

Reméljük, sikerül megtalálni a megfelelő tartályt akkor is, ha más típusúra van szükség, mint amiket az AcisWash kínál. Szeretettel várjuk megkeresését.