AdBlue tartályok, AdBlue adalékanyag kimérő berendezések

Az AdBlue® a karbamid vizes oldatának kereskedelmi elnevezése. Olyan vegyszer, mely átalakítja a káros nitrogén-oxidokat ártalmatlan nitrogénné és vízzé. Tekintettel arra, hogy az AdBlue® erősen korrodáló hatású folyadék, a tartályokat speciális anyagból kell készíteni, mely engedélyezett az AdBlue® -val való érintkezés szempontjából. A ISO 22241 szabványnak megfelelően, az ajánlásokat az Európai Vegyipari Tanács (CEFIC) dolgozta ki.

Mi az SCR technológia?

SCR a „Selective Catalytic Reduction” (szelektív katalitikus redukció) elnevezésnek a rövidítése, ami a káros égéstermékek a környezetben természetes formában megtalálható anyagokká történő katalitikus átalakítását jelenti.

Az EURO 4/5 rendelet előírásainak teljesítése érdekében az autóipar bevezette az SCR technológiát a dízelmotoros tehergépkocsik számára.

A duplafalú polietilén AdBlue tartályok előnyei az adalékanyag tárolásában:

  • – Jó hőszigetelés és fűtő-szellőztető rendszerek lehetővé teszik az AdBlue® tárolását megfelelő hőmérséklet tartományban.
  • – Duplafalú szerkezete, a szivárgásérzékelő rendszer, a feltöltés jelző és a túltöltés elleni védelem megakadályozza a tárolt folyadék kiszivárgását a környezetbe.
  • – Megerősített szerkezete védelmet nyújt a mechanikai sérülések ellen.
  • – A kimérő egység zárható háza véd az illetéktelen személyek hozzáférése és a változó időjárási viszonyok hatása ellen.
  • – Vezérlő elektronikával irányított rendszer révén a tartály könnyen kezelhető és üzemeltethető.
  • – Opcionális: digitális átfolyás-mérővel rendelkező kimérő kalibrációs lehetőséggel.
  • – A szárazkuplungos feltöltőrendszer normál magasságban található, ami lényegesen megkönnyíti a tartály töltését.
  • – Garancia: 5 év a tartályra, 1 év a tartozékokra.

Az Acis Wash Kft által forgalmazott, AdBlue® tárolására és kimérésére szolgáló tartálycsaládja alkalmas mind közüzemi mind saját felhasználás céljára. A polietilén alapanyagú AdBlue tartályok gazdaságosak és funkcionálisak; rendelkeznek kimérővel, érzékelővel a tartályban lévő AdBlue® aktuális szintjének kijelzésére, valamint beépített szivárgás érzékelővel, amely a külső és belső fal között található.

AdBlue tartályaink teljesítik a BSEN ISO 9001:2000 FM 57348 szabványok követelményeit és európai bizonyítványokkal rendelkeznek, többek között DIBT,KIWA,OFTEC.

adblue-tank

AdBlue 2800-7000 (letölthető pdf)

Duplafalú AdBlue tartályok (letölthető pdf)

Szimplafalú AdBlue tartályok (letölthető pdf)

Slim AdBlue tartályok (letölthető pdf)

BlueMaster (videó)

Bővebb felvilágosításért és az AdBlue tartály áráért keresse meg Fajcsák Gábor (06/70-425-99-72) kollégánkat.